Τα προϊόντα στατιστικής και στατικής πληροφόρησης του Χ.Α., διατίθενται σε Ad-Hoc καθώς και σε συνδρομητική βάση. Η διάρκεια των συνδρομών είναι ετήσια, ενώ η συχνότητα έκδοσης και αποστολής των δεδομένων μπορεί να είναι ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία, ή ετήσια, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.
 
Τα προϊόντα διατίθενται κατά παραγγελία, και καλύπτουν το χρονικό διάστημα που επιλέγει ο πελάτης.
 
Οι χρεώσεις των προϊόντων στατιστικής πληροφόρησης ποικίλλουν ανάλογα με την κατηγορία και το είδος του προϊόντος καθώς και με το χρονικό διάστημα των στοιχείων.
 
Αν επιθυμείτε να ρωτήσετε για τα προϊόντα στατιστικής πληροφόρησης στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση AthexStats@athexgroup.gr. Επιπλέον, για την απόκτηση προϊόντων στατιστικής πληροφόρησης σε συνδρομητική βάση απαιτείται η υπογραφή σύμβασης.
 
Τρόποι Πληρωμής:
Με κατάθεση σε έναν από τους λογαριασμούς του ΧΑ:
  • Εθνική Τράπεζα: IBAN: GR18 0110 0400 0000 0404 7254 505 (Δ/νση Κεντρικού Καταστήματος: Αιόλου 86,102 32, Αθήνα SWIFT Code: ETHNGRAA)
  • Alpha Bank: IBAN: GR56 0140 1010 1010 0200 2012 380
 
Ζητήστε την αναγραφή του ονοματεπωνύμου ή του ονόματος της εταιρίας σας στο αντίστοιχο πεδίο του εντύπου κατάθεσης και στείλτε μας  το αντίγραφο του καταθετηρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση AthexStats@athexgroup.gr.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προϊόντα Στατιστικής Πληροφόρησης και τον τρόπο διάθεσης τους
καθώς και διευκρινήσεις σχετικά με το κόστος απόκτησής αυτών
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ


 
 
 
Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων