Σχολιασμός δημοσιεύματος

Η εταιρεία BETANET AE με σκοπό την ορθή και άμεση ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδος ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της 9ης Οκτωβρίου 2005, σύμφωνα με το οποίο η παραγωγική μονάδα της εταιρείας μας στην Κομοτηνή φέρεται να έχει αναστείλει τις εργασίες της και ταυτόχρονα να έχει απολύσει το προσωπικό της, αναφέρει τα ακόλουθα:

Ουδέποτε η παραγωγική μονάδα της εταιρείας μας στην Κομοτηνή ανέστειλε τις εργασίες της , όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα. Αντιθέτως η δραστηριοποίηση της συγκεκριμένης μονάδας είναι συνεχής και αδιάλειπτη, και μάλιστα από την συγκεκριμένη μονάδα έχουν παραχθεί από την αρχή του τρέχοντος έτους άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων πλακών οπλισμένου σκυροδέματος για έργα τα οποία εκτελεί η εταιρεία.

Περαιτέρω και σε σχέση με την συγκεκριμένη μονάδα, όπως εξάλλου και για το σύνολο των επενδύσεων της, η εταιρεία μας τηρεί και συμμορφώνεται πλήρως με τις δεσμεύσεις υπαγωγής στις παραγωγικές επενδύσεις που έχει αναλάβει, δυνάμει των σχετικών εγκριτικών αποφάσεων υπαγωγής. Κατά συνέπεια το υπό σχολιασμό δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και οι αναφερόμενες εις αυτό πληροφορίες είναι ανυπόστατες και αβάσιμες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων