ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ UNISYSTEMS-ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Η Unisystems εφαρμόζει την Roll out μεθοδολογία για τα 450 πανελλαδικά σημεία συναλλαγών της Εμπορικής.

Tο μεγάλο έργο του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού της πλατφόρμας λειτουργίας των καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας, που θα αναβαθμίσει την επικοινωνία μεταξύ τους με τη χρήση της προηγμένης πλατφόρμας Microsoft Windows 2000, αλλά και τον αντίστοιχο ρόλο του Συμβούλου για όλη τη διάρκεια του έργου, ανέλαβε πρόσφατα η Unisystems.

Ειδικότερα, η Unisystems ανέλαβε το Project management και την υλοποίηση του Roll-out για το σύνολο των 450 σημείων συναλλαγών της Εμπορικής Τράπεζας. Το ηλεκτρονικό περιβάλλον εργασίας των καταστημάτων της Τράπεζας θα μεταπέσει από ΙΒΜ OS/2 σε Microsoft Windows 2000. Έτσι θα ανέλθει αισθητά το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών, θα διευκολυνθεί κατά πολύ η υλοποίηση νέων εφαρμογών και θα επιταχυνθούν συνολικά οι ρυθμοί παροχής νέων προϊόντων στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας.

Επιπλέον, η εταιρία ανέλαβε και το ρόλο του Συμβούλου στο θέμα του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, έτσι ώστε το έργο στην πράξη να ανταποκρίνεται πλήρως όχι μόνο στις ανάγκες, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας.

Συνεργάτης της Unisystems στο θέμα του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού θα είναι η Microsoft, που θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο θέμα της νέας πλατφόρμας. Πολύτιμη θα είναι η συνεργασία και η τεχνογνωσία των στελεχών της Εμπορικής Τράπεζας.

Το έργο έρχεται να προστεθεί στο Roll-out που η εταιρία έχει εκτελέσει για λογαριασμό της Alpha Bank, της EFG Eurobank Ergasias και της Αγροτικής Τράπεζας. Μετά από την ολοκλήρωσή του, η Unisystems θα έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα έναντι όλων των εταιρειών πληροφορικής που παρέχουν υπηρεσίες αυτού του τύπου στον τραπεζικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία θα έχει υλοποιήσει το Roll-out στο 55% των καταστημάτων Ελληνικών Τραπεζών.

Η Unisystems ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον Τραπεζικό τομέα, τον Δημόσιο τομέα, στις Τηλεπικοινωνίες κ.α., με πολύχρονη εμπειρία και ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών, έχοντας υλοποιήσει μερικά από τα μεγαλύτερα έργα πληροφορικής στην χώρα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων