Η ACN παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά την κάρτα Talk - Talk

Η ACN, εταιρία του Ομίλου ALTEC, επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας, εισάγοντας στην ελληνική αγορά το πρώτο προϊόν αυτής της νέας της δραστηριότητας, την κάρτα TALK TALK.

H κάρτα TALK TALK είναι η τηλεφωνική κάρτα από την ACN που απευθύνεται σε όσους θέλουν να πραγματοποιούν κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο σε κινητό, καθώς και σε διεθνείς προορισμούς, με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ της κάρτας αξίας ? 3,00 (πράσινη TALK TALK) και ? 9,00 (κόκκινη TALK TALK).

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της, είναι:

  • Διατίθεται σε μορφή scratch card.
  • Η κάρτα TALK TALK χρησιμοποιείται από οποιαδήποτε σταθερή τηλεφωνική συσκευή και από καρτοτηλέφωνο, χωρίς να χρεώνεται η γραμμή από την οποία καλεί o χρήστης, αλλά η κάρτα.
  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις με μειωμένες τιμές έως και 70% για διεθνείς συνδιαλέξεις καθώς και συνδιαλέξεις από σταθερό τηλέφωνο προς κινητό.
  • Η κλήση δρομολογείται αυτόματα μέσω του δικτύου της ACN.
  • Στη συσκευασία κάθε κάρτας περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης σε δέκα γλώσσες.
  • Στη διεύθυνση www.talktalk.gr (όπου παρέχονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με την Talk Talk), διατίθεται εύχρηστο user interface, μέσω του οποίου οι χρήστες της Talk Talk, ενημερώνονται αναλυτικά, τόσο για το υπολειπόμενο χρηματικό ποσό της κάρτας τους, όσο και για τις μέχρι τώρα πραγματοποιηθείσες συνδιαλέξεις τους.
  • Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο πανελλαδικά στο 0801-11-10000.

Η ACN, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Ομίλου ALTEC και τη συνεργασία της με καταξιωμένους οίκους Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Διαθέτει ένα τεχνολογικά εξελιγμένο, πανελλαδικό δίκτυο προκειμένου να παρέχει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις αξιόπιστες και ποιοτικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες για πρόσβαση στο Internet, διαδικτύωση επιχειρήσεων και εναλλακτικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων