Εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο στην Ερμούπολη Σύρου, το Εμπορικό Κέντρο που ανήγειρε σε ιδιόκτητο οικόπεδο το ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ.

Εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο στην Ερμούπολη Σύρου, το Εμπορικό Κέντρο που ανήγειρε σε ιδιόκτητο οικόπεδο το ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ.

Το κτίριο βρίσκεται σε περιοχή με υφιστάμενα νεοκλασικά - παραδοσιακά κτίρια και ο αρχιτεκτονικός του σχεδιασμός, είναι απολύτως εναρμονισμένος με το νεοκλασικό περιβάλλον της πόλης και με ιδιαίτερη προσοχή ώστε τα στοιχεία του να μην αλλοιώνουν τη νεοκλασική τυπολογία της περιοχής.

Το κτίριο αναπτύσσεται σε δύο ορόφους και το συνολικό του εμβαδόν ανέρχεται σε 5.370 τετραγωνικά μέτρα. Περιλαμβάνει 12 καταστήματα στο ισόγειο και 28 γραφεία στους ορόφους, ενώ το υπόγειο 58 θέσεις στάθμευσης και βοηθητικούς χώρους.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τα υπόγεια ύδατα, η θεμελίωση του κτιρίου περιλαμβάνει στεγανολεκάνη με περιμετρική έμπηξη πασσάλων και κάλυψη μεμβράνη PVC. To νέο Εμπορικό Κέντρο Σύρου, αποτελεί το πρώτο από τα κτίρια που κατασκεύασε και εκμεταλλεύεται το ΝΕΩΡΙΟ, στο πλαίσιο του προγράμματος αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας που διαθέτει στο νησί. Σύντομα ξεκινούν οι εργασίες σε δύο ακόμη αστικά οικόπεδα, εμβαδού 1.500 και 600 τετραγωνικών στα οποία θα ανεγερθούν κτίρια κατοικιών.

Στα εγκαίνια του Εμπορικού Κέντρου παραβρέθηκαν και μίλησαν ο νομάρχης Κυκλάδων και ο Δήμαρχος Ερμούπολης κ.κ. Δημήτρης Μπάιλας και Ιωάννης Δεκαβάλλας εκπρόσωποι των τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου. Ο πρόεδρος του ΝΕΩΡΙΟΥ κ. Νίκος Ταβουλάρης στην ομιλία του τόνισε με έμφαση τις προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση της επιχείρησης για τη συνέχιση της ναυπηγικής δραστηριότητας στην αρχαιότερη ναυπηγική μονάδα της χώρας, ιδίως κατά την παρούσα περίοδο που ο κλάδος διέρχεται μεγάλες δυσκολίες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων