Αλλαγή στην σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

Στα πλαίσια της απόφασης 3/347/12.07.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και των σχετικών διατάξεων της κείμενης χρηματιστηριακής νομοθεσίας, η εταιρία LogicDIS SA ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι έχει προκύψει αλλαγή στην σύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Το ΔΣ της εταιρίας σε συνεδριάσεις του στις 29/03/2006 αφού εξέλεξε τους κ.κ. Ιωάννη Καρακαδά, Περικλή Αργυρόπουλο, Δημήτριο Κάφαλη, Νικόλαο Κοντόπουλο, Μιχαήλ Καριώτογλου, Νικόλαο Νικολακόπουλο και Ευστάθιο Χατζόπουλο, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ.κ. Ιωάννη Κυριακόπουλο, Λεωνίδα Θεόκλητο, Νικόλαο Καραμούζη, Πόλα Χατζησωτηρίου, Βασίλειο Τραπεζάνογλου, Νικόλαο Παυλίδη και Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, στην συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Ιωάννης Καρακαδάς - Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Μιχαήλ Καριώτογλου - Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Παναγιώτης Κυριακόπουλος - Εκτελεστικό Μέλος
Περικλής Αργυρόπουλος - Εκτελεστικό Μέλος
Δημήτριος Κάφαλης - Εκτελεστικό Μέλος
Νικόλαος Κοντόπουλος - Εκτελεστικό Μέλος
Γεώργιος Καρανικολός - Εκτελεστικό Μέλος
Νικόλαος Νικολακόπουλος - Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ευστάθιος Χατζόπουλος - Μη Εκτελεστικό Μέλος
Ηλίας Τατσιόπουλος - Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Κωνσταντίνος Γιαννίρης - Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η θητεία του Δ.Σ. είναι διετής λήγουσα στις 30 Ιουνίου 2007, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη τακτική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας μετά την ως άνω ημερομηνία.

Το Δ.Σ. εκχώρησε όλες τις εξουσίες και αρμοδιότητές του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Καρακαδά σύμφωνα με τα άρθρα 20 και 21 του Καταστατικού της εταιρείας, τόσο όσον αφορά στη διοίκηση - διεύθυνση της εταιρείας όσο και στην εκπροσώπησή της. Την εταιρία δεσμεύει ο Διευθύνων Σύμβουλος δια της υπογραφής του.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων