Έναρξη Συνεδρίασης ΕΣΕΔ Νέος Ελληνικός Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης

 
 
 
7 Ιουλίου 2021
 
Έναρξη Συνεδρίασης
Νέος Ελληνικός Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης

 

Με αφορμή την έκδοση του Αναθεωρημένου Ελληνικού Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης 2021 από το ΕΣΕΔ, Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης υποδέχτηκε τα Μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης και του 15μελούς Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης του ΕΣΕΔ. Η Αντιπρόεδρος του ΕΣΕΔ κα. Ξένια Καζόλη εν απουσία του κου. George Serafeim, Προέδρου του ΕΣΕΔ , χτύπησε το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης της 6ης Ιουλίου 2021.

Κατά το χαιρετισμό της, η κα. Ξένια Καζόλη ευχαρίστησε τα μέλη του Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης, της Εκτελεστικής Επιτροπής καθώς και τα Τακτικά Μέλη του ΕΣΕΔ για τη συμβολή τους προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αναθεωρημένος Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης 2021 ενόψει και της εφαρμογής του νόμου 4706/2020 από την 17η Ιουλίου του 2021.

Επιπλέον, η κα. Ξένια Καζόλη τόνισε: «ο Κώδικας αποτελεί μία από τις καίριες δράσεις του ΕΣΕΔ και σήμερα σηματοδοτεί την ενεργοποίηση του ΕΣΕΔ ως φορέα εγνωσμένου κύρους και σημαιοφόρου υψηλών προδιαγραφών εταιρικής διακυβέρνησης που ελπίζουμε να βοηθήσει να προσελκύσουν περισσότερα ξένα κεφάλαια στις ελληνικές εταιρείες και να βοηθήσει στην ανάπτυξή τους».

Ο Κώδικας Εταιρικής Διακυβέρνησης 2021 είναι δημοσιοποιημένος στην νέα ιστοσελίδα του ΕΣΕΔ https://www.esed.org.gr, όπου μέσω αυτής μπορείτε να ενημερώνεστε για τις περαιτέρω δράσεις του.


 

 

 

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης
   

 


Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου

 


Search
Toolbox
Market

Composite index

Calendar

FinancialCalendarPortlet

Asset Publisher