Στρατηγική συμμαχία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης στόλου οχημάτων εγκαινιάζει η COMPUCON με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας TIM.

Πρόκειται για την υλοποίηση της πρωτοποριακής υπηρεσίας FleetOnLine που αφορά τον εντοπισμό και τη βέλτιστη χρήση των οχημάτων, η οποία θα πραγματοποιείται με την εφαρμογή τηλεματικής της COMPUCON και τη χρήση του πανελλαδικού δικτύου GPRS της TIM.

Στα οχήματα εγκαθίσταται η συσκευή τηλεματικής CT31 της COMPUCON που εντοπίζει μέσω δορυφόρου τη γεωγραφική θέση του οχήματος και την αποστέλλει μέσω του GPRS δικτύου της ΤΙΜ, στον κεντρικό server της υπηρεσίας FleetOnLine. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που αφορούν τα οχήματά τους με απλή σύνδεση στο Internet στη διεύθυνση www.FleetOnLine.gr και χρήση του προσωπικού τους κωδικού.

Η υπηρεσία FleetOnLine παρέχει:


- Εντοπισμό γεωγραφικής θέσης, καταγραφή πορείας και αποθήκευση διαδρομής
- Συνεχή επικοινωνία με τα οχήματα και άμεση ενημέρωση σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας ή σε υπολογιστή, μέσω του Internet
- Ειδοποίηση για κίνηση εντός απαγορευμένων περιοχών
- Έλεγχο ταχύτητας, στάσεων, θερμοκρασίας και άλλων παραμέτρων
- Αναφορές στατιστικών στοιχείων λειτουργίας (όπως χιλιόμετρα, στάσεις, χρόνος, πορεία κ.α.), που δημιουργούνται και αποστέλλονται αυτόματα σε e-mail
- Αντικλεπτική προστασία

Με τη χρήση της υπηρεσίας FleetOnLine, η παραγωγικότητα των οχημάτων αυξάνει έως και 45' ανά όχημα την ημέρα που αντιστοιχεί σε αύξηση στον τζίρο της επιχείρησης έως και 10%.

Τα οφέλη αυτά προκύπτουν από:


- Εξάλειψη άσκοπων χιλιομέτρων
- Μείωση κόστους καυσίμων
- Αύξηση παραγωγικότητας
- Μείωση κόστους υπερωριών
- Έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών
- Μείωση κόστους τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους οδηγούς
- ?μεση πληροφόρηση των πελατών για παράδοση/παραλαβή εμπορευμάτων
- Ταχύτερο κύκλο τιμολόγησης

Η TIM Ελλάς, με πρωτοποριακή κάλυψη δικτύου GPRS σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει άριστη ποιότητα πρόσβασης και επικοινωνίας σε στεριά και θάλασσα.

Η συνεργασία μεταξύ της TIM και της COMPUCON παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της 19ης Infosystem, η οποία ολοκληρώθηκε χθες, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εταιρίες αναμένεται σύντομα να επεκτείνουν την παροχή υπηρεσιών-προϊόντων τηλεματικής, σε όλο το φάσμα των πελατών της TIM και της COMPUCON.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων