ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στη σύγχρονη επιχείρηση η Ψηφιακή Αρχειοθέτηση & Διαχείριση Εγγράφων παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση "Docuworld Athens 2001" που διοργάνωσε η εταιρία BSI του Ομίλου Πουλιάδη σε συνεργασία με την Γερμανική Εταιρία Docuware A.G. την Τρίτη 12 Ιουνίου 2001.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του συστήματος ψηφιακής Αρχειοθέτησης και Διαχείρισης Εγγράφων Docuware.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η επίσημη βράβευση της BSI από την Docuware ως "Distributor of the Month".

Βασικός ομιλητής της παρουσίασης ήταν ο κ. Ronald Saller, Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρίας Docuware A.G. για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Docuware σε μια επιχείρηση. Επιπλέον παρουσιάστηκαν πρακτικές εφαρμογές (case studies) του Docuware σε γνωστές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το σύστημα Αρχειοθέτησης/Διαχείρισης Εγγράφων Docuware αυτοματοποιεί τις εργασίες αρχειοθέτησης και διαχείρισης εγγράφων προσφέροντας εύκολη και άμεση προσπέλαση οποιονδήποτε εγγράφων σε ένα περιβάλλον γραφείου. Είναι η σύγχρονη λύση που αλλάζει τα δεδομένα στη μηχανοργάνωση και αυτοματοποίηση του τρόπου εργασίας των σύγχρονων εταιριών. Η εφαρμογή του Docuware σε εταιρίες και οργανισμούς απέδειξε ότι παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

• Πολλαπλή αύξηση παραγωγικότητας
  • Οργανωμένος και ασφαλής έλεγχος εγγράφων
  • Αποσυμφόρηση εργασιών
  • Ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών λόγω άμεσης πρόσβασης στην πληροφορία
  • Ταχύτατος χρόνος απόσβεσης της επένδυσης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη Δημόσιων Οργανισμών αλλά και ιδιωτικών επιχειρήσεων από τον κλάδο της Πληροφορικής.

Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί